Català Castellà Contactar Mapa Web

Facebook Twitter
Consulta de Podologia i Medicina de l'Esport Dr. Fernando Pifarré
Qui som

Som professionals de la salut que ens dediquem a la quasi totalitat de les patologies del peu. L'equip esta format per metge-podòleg, podòleg, infermera, tècnic ortopèdic, metge especialista en medicina esportiva i també de personal consultor en fisioteràpia i traumatologia de l’esport.

La consulta disposa de material mèdic de darrera generació. Entre aquest material, tenim banc de marxa computeritzat per l’estudi de la marxa, radiologia digital, doppler, autoclau homologat de la sèrie B (que és el que demana la Comunitat Europea) i per la cirurgia de consulta motor Pedo-Osada amb peça reductora ...

Per la seguritat dels nostres pacients disposem de la pertinent acreditació sanitària otorgada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i dels Permisos Radiològics i Mesures de Protecció Radiològica tant pel personal sanitari com per al pacient.

A més a més de la sala d’espera i la recepció, la consulta té dos gabinets de quiropòdia amb butaques elèctriques amb material estèril. Una sala d’exploració biomecànica amb banc de marxa de 4 metres. Aquest banc de marxa disposa de càmeres de video per a la filmació de la marxa, de plataforma de pressions quantitativa i qualitativa per l’estudi de la petxada plantar tant estàtica com dinàmica y una càmara Podo-Medel per a la confecció de motllos guix en bipedestació.

També disposem de taller propi per la confecció de totes les ortesi plantars que nosaltres prescribim i confeccionem de forma individualitzada i a mida.

Disposem per part del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya del permís per a realitzar cirurgia de consulta per la qual cosa tenim en la mateixa consulta d’un quiròfan amb radiologia digital incorporada. Per a les intervencions en que es precisa anestesiòleg tenim concertat quiròfan a la Clínica Montserrat de Lleida.

A la unitat de medicina de la esport podem realitzar qualsevol tipus de revisió mèdicoesportiva, ja sigui de les més senzilles per a certificar l’aptitud esportiva com de les més complexes per la valoració de l’entrenament (consum màxim d’oxigen, llindar anaeròbic, lactacidèmies, estudi antropomètric complert...)

Inici de la finestra