infiltracion espolon de manera professional e indolora

Com s’infiltra un esperó calcani sense dolor?

Esperó calcani, què és? què podem fer?

L’esperó pareix normalment a partir de l’edat madura i sol ser més freqüent en el sexe masculí. És un creixement de l’os del taló (calcani) en forma similar a una espina de roser.

 

Prepara’t per descobrir la manera més senzilla de tractar els esperons calcanis! Amb el nostre innovador tractament sense dolor, podràs MILLORAR els esperons de manera segura, ràpida i eficaç, sense haver de preocupar-te pel dolor i el cost de la cirurgia.

 

El nostre tractament no quirúrgic és fàcil, indolor i efectiu per alleujar la incomoditat relacionats amb els esperons calcanis. Mantingues els teus peus lliures de dolor!

 

infiltracion espolon de manera professional e indolora

L’esperó ja no serà un problema! Podem suavitzar el dolor i la incomoditat de manera ràpida i sense complicacions. El nostre servei és segur i eficaç i només requereix una injecció d’anestèsia al voltant del nervi tibial, seguida d’una espera d’uns 15 minuts. Prova-ho i gaudeix d’un alleujament immediat!

 

Com funciona el tractament?

És imprescindible un Floroscopi o Ecografia, així tindrem una infiltració segura i precisa al lloc indicat, no podem anar a ull ja que ens donen resultats poc eficaços, poc precisos i afegim dolor.

 

Augmenti l’eficàcia al nostre centre, on estem especialitzats i sabem com solucionar el problema dels esperons! Garantim que el nostre servei us brindarà alleujament i millorarem o solucionarem el problema.

 

Conclusió

Els esperons ens poden fer la vida complicada, dolorosa i difícil. Visiteu-nos i us donarem la solució a aquest dolor tan molest. No espereu més per experimentar els resultats amb el nostre servei!

    Sense Comentaris

    Disculpeu, actualment els comentaris no estan actius

    Taula de continguts
    WhatsApp chat